Ta kontakt med oss - vi kan fortelle mer om hvordan du kan bruke denne nye teknologien.
 
Mobil +47 970 78 530
epost klikk her
LIFEWAVE® plasterteknologi
Lifewave® plastrene er basert på
ny teknologi, såkalt nanoteknologi og påvirker kroppens bioelektriske system.
 
Energy Enhancer
Blir brukt av topp idrettsfolk innen flere idrettsgrener. Ble brukt i OL i Kina i 2008. Produktet gir økt energi, økt styrke og økt fleksibilitet. Blir brukt av akupunktører til å regulere energiflyten i kroppen istedenfor eller i tillegg til nåler.
IceWave
Blir brukt til å redusere smerter og betennelser.
Aeon
Blir brukt i forbindelse med betennelser, stress, anti-aging.
Glutation og Carnosin
Viktige antioksidanter som reduserer oksidering i kroppen og bremser aldringsprosessen.
Silent Nigth
Bedre søvnkvalitet, kan redusere snorking. Man har også sett effekt på søvnapne.
SP6
Hjelper i forbindelse med appetittkontroll/vektreduksjon.
LifeWave lapper (også kalt patch, plaster)
 
LifeWave har totalt syv produkter. LifeWave sine produkter er registrert som medisinsk utstyr og er godkjent i hele EU/EFTA (også FDA Class 1 og TGA-registrert), produktetene er også godkjent av antidopingforbundet.
 
Produktene er basert på ny teknologi, såkalt nanoteknologi, og virker på kroppens bioelektriske system. Teknologien er implementert og satt i et plaster. Lappene virker på utsiden av huden på bestemte plasseringer og stimulerer forsiktig akupunkturpunkter for å forbedre kroppens energiflyt. Lappene inneholder ingen form for stimulerende stoffer, medisiner, kremer, nåler, kjemikalier eller annet som går inn i kroppen. Så behandlingen er helt smertefri og har heller ingen bivirkninger.
 
For å forstå fenomenet bedre har vi skrevet en liten forklaring under:
 
Vi får litt farge fra sollys, men hvorfor? Jo, for å beskytte oss mot farlige solstråler! Men hvordan fungerer kroppen, og hvordan vet den at den må beskytte seg på denne måten.
Sollyset har en viss frekvens av lysenergi som stimulerer cellene til å produsere melanin, som gjør oss brune. Det er også en annen frekvens av lysenergien som stimulerer cellene i kroppen vår til å produsere vitamin D for å beskytte mot farlig stråling.
 
Så vi kan si at språket i cellene våres påvirkes i denne sammenhengen av ulike lysfrekvenser (lysenergi). LifeWave-lappene arbeider på en tilsvarende og svært lik måte. De avgir en bestemt lysenergi i bestemte frekvenser når de kommer inn i kroppens infrarøde energifelt og avgir meldinger til kroppen, som da reagerer på bestemte måter. I dag har LifeWave syv typer lapper med forskjellige frekvenser du kan lese mer om under fanene på toppen av siden.
Rare Relasjoner
Behandling
Kunders uttalelser
LifeWave
Kontakt
Produkter
Bestilling
2010 Rare Relasjoner all rights reserved